Forside Nyheder

YouTube bliver en crowdfunding-platform


Det bliver mere og mere populært at få crowdfundet sin film, hvis man er en uafhængig filmskaber.


Men indtil videre har folk som Kristin Bell, der for nylig lavede en populær film baseret på tv-serien ?Veronica Mars?, skullet benytte sig af de kendte crowdfunding-sites som Kickstarter og IndieGoGo. Her har man typisk kunnet se en YouTube-video med en trailer eller en teaser for den film, folkene bag gerne vil lave.


Nu giver YouTube snart disse folk mulighed for at springe et led over. I forbindelse med lanceringen af noget, YouTube kalder for ?Creator Preview? får du ikke bare mulighed for at få en forsmag på ting, der er på vej på YouTube, men også give penge til dem, hvis du ønsker.


Dermed er der sat et system i gang, hvor filmskabere kan sætte en trailer op på YouTube og måske få penge til at færdiggøre projektet ad den vej.


Du kan se mere om Creator Preview her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.