Forside Indhold og distribution Musik

Amazon lancerer (slap) Spotify-konkurrent


 


Der har længe været rygter om at den var på vej, men nu er Amazons musikstreaming-tjeneste her.


Man skal dog ikke sætte sin forventninger alt for højt op. Tjenesten er foreløbig kun tilgængelig for Amazons Prime-medlemmer i USA, som til gengæld får den gratis. Prime-medlemskabet koster allerede et årligt gebyr.


Når det alligevel er interessant for europæere, er det fordi, det viser at Amazon har en strategi på det her område, og vil ind og konkurrere med f.eks. Spotify. Det er endnu et tegn på, at Amazon ønsker at være med i toppen sammen med de tungeste drenge i tech. Tjenesten kommer formentlig over Atlanten på et tidspunkt, men forhåbentlig i en bedre version end den, der netop er lanceret.


F.eks. er verdens største musikselskab, Universal, ikke repræsenteret i Amazon Prime-kataloget. Dertil kommer, at der kun er adgang til en million sange. Det lyder måske af meget, men man skal lige tage i betragtning, at Spotify har 20 gange så mange sange i kataloget og Deezer har 30 gange så mange. Så måske gør det ikke så meget, at vi ikke har adgang til den endnu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.