Forside Nyheder

Apples ur kommer til oktober


iWatch koncept af den danske designer Esben Oxholm.


 


De seneste rapporter melder at iWatch er klar til oktober. Apple venter at sælge millioner af dem hver måned.


Den foreløbige lanceringsdato, for Apples ventede smart-ur, ligger i oktober. Det fortæller kilder med kendskab til Apples planer til magasinet re/code.


De nye iWatch-modeller vil gøre brug af Apples HealthKit og fitness-informationer, som blev demonstreret under deres udfviklerkonference WWDC tidligere på ugen.


Når der bruges ordet foreløbig, så er det fordi lanceringsplaner kan ændre sig. Men nu og her har Apple sat et kryds i kalenderen for oktober.


Kilder i produktionsmiljøet fortæller til Nikkei, at Apple planlægger produktionen ud fra et forventet salg på 3-5 mio. ure – om måneden. Det tal skal holdes op imod et samlet salg i 2013 på omkring 2 mil. smart-ure verden over, med Samsung Galaxy Gear som det førende produkt.


Lige nu er de endelige specifikationer ved at falde på plads, og det tyder på at Apple går efter et design med et buet touch-styret OLED-display og en række sensorer for helbreds-informationer.


Uret på billedet ovenfor er ikke Apples ur. Det er et iWatch-koncept udtænkt af den danske designer Esben Oxholm.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.