Forside Nyheder

Apples ure vil skille sig ud fra mængden


iWatch koncept af den danske designer Esben Oxholm.


 


Når Apple iWatch kommer til efteråret vil de skille sig ud fra mængden, og byde på andet end iPhone.


Medier som The Wall Street Journal, Reuters og Nikkei har nu kilder der bekræfter at Apples ur går i produktion i juli og lanceres til oktober.


Eller måske skulle man sige ure, for ifølge en rapport i The Wall Street Journal i dag, så vil der komme flere modeller af iWatch i forskellige størrelser og designs.


En af størrelserne bliver med en næsten kvadratisk skærm på 2,5″ har en kilde fortalt til Reuters. En skærm der buer svagt omkring håndledet.


Apple skulle have lagt vægt på at levere et produkt der ikke kun bringer smartphone-funktioner ind på armen, men byder på andet og mere.


De nye iWatch-modeller vil gøre brug af Apples HealthKit og fitness-informationer, og kilder fortæller til The Wall Street Journal at urene er udstyret med hele 10 sensorer der kan måle forskellige ting.


At Apple har store ambitioner på området vidner de forventede salgstal om. Kilder i produktionsmiljøet fortæller at de har planlagt en årlig produktion på 50 mio. 


Endnu er der ikke sluppet nogen spionbilleder ud af urene. Billedet her er et iWatch-koncept udtænkt af den danske designer Esben Oxholm.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.