Forside Nyheder

Beyerdynamic A 20 hovedtelefonforstærker

 


Beyerdynamic A20 er en kompakt og dynamisk hovedtelefon-forstærker.


Hovedtelefoner har forskellig impedans, der typisk spænder fra 16 til 600 Ohm.


Hvis hovedtelefon-udgangen på afspilderen ikke kan levere tilstrækkelig kvalitet og udgangsniveau til de hovedtelefoner, som har høj impedans, så bliver resultatet en flad og kedelig lyd i “lyttebøfferne”.


En hovedtelefonforstærker som beyerdynamic A 20 løser dette. Samtidigt sikrer en elektrisk styring af høj-impedans hevedtelefoner, at membranerne holdes bedre under kontrol – også ved højere lydtryk.


Og med indbygget strømforsyning skal A 20 kun forbindes med et almindeligt strømkabel. A 20 leveres med to netkabler, hhv. EU og UK, så forstærkeren kan benyttes alle steder i verden, hvor spændingen er mellem 100 og 240 VAC.


Kabinettet er aluminium, uden synlige skruer og samlinger, så den fremstår, som var den lavet i ét stykke. Der er analoge stereo RCA indgange, som forbindes til lydkilden. Indgangen kan gennemsløjfes, så den kan sidde f.eks mellem CD og forstærker.


A 20 er udelukkende produceret med brug af top-kvalitetsmaterialer og komponenter, så producenten lokker med en slidstærk forstærker med en forventet lang holdbarhed.


Der er udgange til to hovedtelefoner.


Beyerdynamic A 20 er håndbygget i Tyskland.


 


Pris og tilgængelighed 

Beyerdynamic A20 koster kr. 3.999,-


Føres af forhandlere som AV-Connection, Lydspecialisten Aalborg og Scala Hi-Fi Aarhus.


Øvrige forhandlere kan oplyses af EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.