Forside Nyheder

Dansk trio bag smart screenshot site
Foto: place.to er udviklet af dansk trio. 


I Dubai sidder to udviklere og i Danmark en grafiker, og sammen har de udviklet sitet place.to, der let giver adgang til at lave sine egne screetshots til professionelle præsentationer.


Nogle gange behøver der ikke være langt fra idé til handling, og da tre danske gutter fik en god idé var det bare med at komme i gang.


Place.to er et site, hvor man kan lave sine egne mock-ups af skærmbilleder af hjemmesider, programmer man udvikler, familien på tur, børnene eller andet.


Det lyder besværligt, men det var netop idéen at istedet for at man skulle sidde med en masse grafiske programmer, så kunne man trække og slippe billeder ind, og så i løbet af nogle sekunder få et færdigt billede.


Det gør at selv ikke grafisk kyndige let kan lave tilpassede billeder hvori der indgår tablets, smartphones og computere.


Der kan vælges imellem ca. 150 skabeloner, og flere er på vej.


 


 

Husker du konfirmationen? Eksempel: recordere.dk 


 


Begyndte som en god idé


Morten Christensen der har udviklet det meste af backend’en til place.to fortæller:


Vi bruger Azure platformen fra Microsoft, så vi let kan skalere hvor mange ressourcer vi skal have til rådighed på vores site. Det gør også at vi kan holde omkostningerne nede på hosting.”


“Vi startede med en idé, og da vi alle har andre arbejdsopgaver, har vi brugt en måneds tid på at designe og udvikle place.to i sin nuværende form” slutter Morten Christensen overfor recordere.dk.


 


 Foto: place.to er udviklet af dansk trio.


 


 


Pris og tilgængelighed


Den mindste billedestørrelse (700×470 pixels) er gratis.


Til prof. brug i højere opløsning, op til 3500×2350 pixels, købes “credits” der koster fra kr. 4,70 og opefter (afhængig af pakke).


Find tjenesten på: place.to

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.