Forside Nyheder

Denne HDMI-nøgle ‘caster’ hvad som helst


Mozilla er tilsyneladende ikke bange for at prøve noget nyt. De har kastet sig over en OS til smartphone, og nu vil de også lave hardware.


Det, du kan se på billedet ovenfor, er en Chromecast-agtig HDMI-nøgle fra Mozilla, der er baseret på Firefox OS. Billedet er blevet tweetet af Firefox-evangelisten Chris Heilmann.


Men websitet GigaOM, har rent faktisk haft nøglen mellem hænderne og kan fortælle mere.


Hvor udviklerne til Chromecast-platformen skal holde sig indenfor et bestemt regelsæt og kun benytte visse platforme, er Firefox OS helt åben, hvilket også gælder denne nøgle.


Det betyder, at man f.eks. vil kunne streame til nøglen fra en Windows Phone eller en anden platform, der ikke er omfattet af Chromecast-økosystemet. Man vil også kunne lave separat hardware, der spiller sammen med nøglen, uden at skulle have Mozillas velsignelse.


GigaOM kunne ikke få ud af Mozilla, hvem der står bag selve fabrikationen af nøglen, men det er en fast hardware-partner, hvis navn Mozilla endnu ikke vil ud med.


Hvornår nøglen rent faktisk lanceres officielt og hvad den kommer til at koste, melder historien ikke meget om. Men du kan se en video, der demonstrerer nøglen HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.