Forside Nyheder

DR TV streaming: Temaer og spillekonsoller


Det nye DR TV på nettet. Illustration: recordere.dk 


 


Nu er DR TV i luften med det nye streaming-univers. Senere følger tema-sektioner og adgang fra spillekonsoller. 


I mandags åbnede den nye streaming-portal fra Danmarks Radio kaldet DR TV. Herfra kan det nye catchup-arkiv tilgås, fra nettet, smartphone, tablet eller HbbTV (Smart TV).


Men allerede nu er DR igang med de næste forbedringer. Det er planen at den nye streaming-portal skal udvikle og udvide resten af året.


Første nyhed ventes klar til juli, hvor portalen får tema-pakker.Det skriver MediaWatch. Et tema er kategorier, dvs. et katalog over et bestemt emne.


?Præsentationen af indhold er afgørende for et streamingunivers, og til juli lancerer vi genre-sorteringer og tematisering af indhold”, fortalte kanalchef for Dr.dk, Michael Arreboe forleden på konferencen Future TV, og fortsatte:


?Fremover vil vi bruge vores arkiv mere aktivt. I stedet for at brugerne selv skal finde indholdet, vil vi løbende pakketere og præsentere tidligere programmer i vinduer, der har en aktualitet. Det kan eksempelvis være en pakke med juleprogrammer omkring jul eller en pakke med dokumentarer om et samfundsemne, der er på dagsordenen?.


Senere på året udkommer DR TV også til flere afspillere. Spillekonsollerne er i pipeline, og senere på året dukker DR TV op på både Xbox og PlayStation.


En tredje nyhed bliver et børneunivers, med indhold man trygt kan lade børnene gå på opdagelse i på egen hånd.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.