Forside Produkter Auto

Hands-on med Android Auto


 


Under Google I/O fik Recorderes udsendte mulighed for at prøve Googles nye biludgave af Android.


Angående Android Auto, så er der egentlig ikke så meget at sige. Systemet fungerer fuldstændig, som Google har vist frem under deres keynote. Når man kobler telefonen til bilens system, overgår kontrollen til bilens touchskærm og f.eks. dens rat-knapper.


Det, der sker på skærmen, er en super-enkel version af ens smartphones Android-interface, lavet til at passe til en horisontalt orienteret skærm i en bil. Store knapper, og ikke for meget tekst ad gangen.


Du kan med det samme tilgå de apps, du har installeret, og som virker med Android Auto, og som med andre Google-produkter fungerer stemmekommandoerne upåklageligt ? hvis du har en god forbindelse til skyen og taler engelsk, altså. Der er ingen tvivl om at Android Auto kan blive en stor hjælp for mange bilister og Android-fans.


Vi skal dog ikke kunne sige, om navigationen er god – bilerne med Android Auto var under stærk bevågning, så vi kunne ikke stjæle én og køre den ud af Moscone Center så vi for alvor kunne prøve GPS’en.


Til gengæld fik vi taget nogle billeder.


 

Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.