Forside Nyheder

Headbones er et seriøst bud på kranieresonans


Hvad skal man kalde et par kranieresonans-hovedtelefoner? ?Headbones?, selvfølgelig!


Det er i hvert fald navnet på et nyt Kickstarter-projekt, der virkelig satser på kranieresonans. Det er langt fra første gang, vi har set kranieresonans-teknologi i små øretelefoner, men der er alligevel nogle specielle ting ved Headbones.


F.eks. er de trådløse. Og de kan også gøre andre, almindelige øretelefoner trådløse via et passthrough-minijack-stik. Der er også en mikrofon indbygget, så man kan tage opkald på telefonen, mens man lytter til musik. Headbones er tilmed vandtætte nok til at man kan løbe i kraftigt regnvejr eller have dem på i brusebad.


Dernæst har de fået indbygget en hel ny lydisolerings-teknologi, der gør at lyden ikke bløder så meget uden for selve headsettet. Det sidste er normalt et mindre problem med kranieresonans, men hvis der spilles ved høj volumen, skal headsettet (og kraniet) sættes i kraftige svingninger, og så er der pludselig en hel del lyd udenfor brugerens ører. Men det skulle altså være reduceret i Headbones.

Hvis du vil læse mere ? eller donere til kampagnen ? kan du klikke ind HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.