Forside Indhold og distribution Film

Netflix må ikke fortælle, hvor nettet er langsomt


 


Netflix nægter at lade sig tøjle af de store Internet-udbydere.


Firmaet har netop afsluttet, hvad de kalder for en ?betatest? af en funktion, der fortæller dig, hvorfor din film hakker, når du streamer. Funktionen fortæller helt åbent om, hvor nettet er proppet, så bitsne flyder langsomt gennem kablerne.


Det sidste har betydet, at Netflix har fortalt deres kunder navnet på Internet-udbyderen, der er problemer med. Det faldt telegiganten Verizon for brystet, der fik lagt et fogedforbud ned over funktionen. Det har formentlig også noget med dette at gøre, at Netflix har valgt at lægge funktionen ned.


Det sker dog ikke uden protester, og Netflix nægter at garantere, at de ikke tager funktionen op igen.


For Netflix vil nemlig ikke have det siddende på sig, at det skulle være dem, der ikke kan levere varen. En talsmand skriver i en presseudmelding: ?Netflix vælger ikke bevidst pressede Internet-forbindelser. Vi betaler tværtom de største transit-netværk i verden til at levere vores indhold direkte til Internetudbydernes servere. Så når kunderne ikke får den kvalitet, de har brug for, er det fordi Internetudbyderne ikke allokerer nok båndbredde til dem.?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.