Forside Nyheder

Nova FM beholder sendetilladelsen


 


SBS Discovery Media-koncernen beholder tilladelsen til frekvenserne på FM5


Nova FM fortsætter i den danske radio-æter, efter at SBS Discovery har genvundet sendetilladelserne til FM5.


Radio- og tv-nævnet har på sit møde den 25. juni 2014 udpeget FM5 A/S som vinder af udbuddet af den femte jordbaserede FM-radiokanal, FM5. Den anden ansøger til FM5-tillladelsen var P4 Radio Hele Norge AS, der hører under den svenske MTG-koncern.


?Nævnet har modtaget to meget kvalificerede ansøgninger og har i sin afgørelse foretaget en samlet vurdering ud fra de fastsatte kriterier. Vurderingen faldt ud til fordel for FM5 A/S, som i forretningsplanen viste sig mest overbevisende?, fortæller Radio- og tv-nævnet.


FM5 A/S hører under SBS Discovery Media-koncernen, der driver stationen NOVA FM på den nuværende tilladelse til FM5.


Grundlaget for afgørelsen har været en såkaldt ?skønhedskonkurrence?. Ansøgerne blev vurderet på forretningsplanen for den 8-årige tilladelsesperiode og ansøgers kompetence til at drive radio- eller anden medievirksomhed.


Med programtilladelsen følger en forpligtelse til at sende 400 timers nyhedsudsendelser årligt eksklusive eventuelle reklamer fordelt i tidsrummet kl. 6-24 på både FM og DAB.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.