Forside Nyheder

Rdio understøtter nu gapless afspilning


Nu kan du afspille musik uden pauser med Rdio.


Mange af os, der kan huske vinyltiden, kan godt blive lidt småirriterede, når Pink Floyds Dark Side of the Moon har huller mellem alle sangene, når nu flere af dem er skabt til at gå over i hinanden i én, glidende musikoplevelse. Og live-albums er jo nærmest en katastrofe med alle de huller. Men det har været vilkåret på de fleste musikstreaming-tjenester på markedet.


Spotify har løst problemet ved at sætte gang i afspilningen af det næste nummer, mens det første spiller færdigt, og dermed fylde bufferen med musik, sådan at der ikke kommer noget hul.


Nu har Rdio også indset, at dette er et problem. Musiktjenesten, der er startet og ejet af Skype-stifteren Janus Friis, har netop lanceret såkaldt gapless afspilning, sådan at den funktion i hvert fald ikke er en konkurrenceparameter for Spotify.


Pudsigt nok er dette dog kun på Rdios Android-app (version 4.1 og op) foreløbig. Der er ikke meldt noget ud om, hvornår funktionen lander på iOS.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.