Forside Indhold og distribution Musik

Samsung: Første Spotify Connect til multirumGalleri: Samsung M5 og M7 højttalere for WAM. Foto: recordere.dk


 


Samsung er klar med Spotify Connect til deres trådløse musiksystem, og fortæller at de er først med det til multirum.


Samsung vil vippe Sonos af tronen, og midlet er et fleksibelt multirum-system hvor højttalerne dynamisk kan have forskellige roller.


I det ene øjeblik kan to højttalere spille stereo, i det næste kan de være baghøjttalere i et surround-setup. Hvilken rolle en given højttaler har i Samsung Wireless Audio Multiroom System kan skiftes på få sekunder efter behov. Dermed kan de trådløse højttalere også benyttes sammen med Samsungs TV, soundbars, Blu-ray-afspillere mm.


Nu fortæller Samsung at de er blevet klar med Spotify Connect til musiksystemet, og dette med en verdensnyhed:


Deres trådløse højttaler-system er angiveligt det første i verden, der tillader at musikken igennem Spotify Connect streames ud til mere end to højttalere. Altså flytter Spotify Connect fra almindelig stereo til multirum.


Ved Spotify Connect streames der ikke fra smartphone/tablet til højttalere. Istedet fortællerSpotify app hvad højttalerne skal spille. Så musikken findes frem på den mobile enhed, og så tager højttalerne selv over derfra, og frigør smartphone/tablet fra rollen som musikstreamer.


Læs mere om Samsungs højttaler-løsning her

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.