Forside Nyheder

Second Life vil gøre comeback med Oculus Rift


 


Second Life vil bruge Oculus Rift til at gøre deres virtuelle virkelighed endnu mere virkelig.


Kan du huske Second Life? Det er snart et lille årti siden verden var ved at falde bagover i begejstring over at man nu kunne leve et helt alternativt liv på nettet. Begejstringen lagde sig dog hurtigt, især når folk fandt ud af, at man lige så godt kunne interagere med vennerne på Facebook i stedet for at drøne rundt i langsomt system med klodset grafik.


Men Second Life eksisterer skam stadig, og der er stadig tilstrækkelig mange brugere til at holde det i live. Nu tror Linden Lab, der står bag Second Life, at den virtuelle verden står foran et comeback. Det vil ske, når VR-brillen Oculus Rift kommer ud til den brede befolkning.


Ifølge Engadget beta-tester Linden Lab allerede nu en Oculus Rift-kompatibel version af Second Life. Det går meget godt i tråd med Mark Zuckerberg?s officielle forklaring af, hvorfor Facebook har købt Oculus Rift: Han mener at grafiske sociale netværk er det næste skridt. Og det er jo præcis det, Second Life er.


Linden Lab er dog også i gang med at skabe en helt ny platform, baseret på næste generation af Second Life-softwaren.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.