Forside Nyheder

Sommergadget: Mål vindhastighed med smartphonen
Sommerens gadget forvandler din smartphone til en vindmåler 


Rykkes udendørs med droner, drager, sejlads, kitesurfing, paragliding, windsurfing eller andet, så er her en gadget til at tjekke vinden.


Danske Vaavud finansierede denne gadget igennem et Kickstarter-projekt, og nu er den her. Klar til sommers udendørs-liv.


En del aktiviteter udendørs afhænger af vindhastigheden, om det er sejlads, kitesurfing, paragliding, windsurfing, har interesse for drageflyvning, fjernstyrede fly, droner eller andet vind-følsomt.


Nu kan du forvandle smartphonen til en vindmåler.


Den fysiske vindmåler er en propel, som sættes i det stik, hvor hovedtelefonerne normalt befinder sig på en smartphone eller tablet. Propellen indeholder magneter, som i samspil med telefonens sensorer måler det roterende magnetfelt.


En tilhørende app omsætter signalerne til præcis vindhastighed (+/- 4 %)


Disse målinger stilles også til rådighed for andre brugere af Vaavuds vindmåler, og vis et kort kan der tjekkes aktuelle vindhastigheder målt i området.


Den virker sammen med smartphone-modellerne: Apple iPhone 4, 4s, 5, 5c, 5s, Samsung Galaxy S3, S4, HTC One og Google Nexus 5.


 


Pris og tilgængelighed


Vaavud vindmåler koster kr. 299,-


Find en distributør her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.