Forside Nyheder

Ugenumre i kalender i iOS8
Foto: Hvad siger i så? ISO ugenumre i kalenderen på iOS 8Ugenumre i kalender i iOS8


Når Apple i august / september frigiver den endelige IOS 8, vil der være flere småting der gør virksomhederne glade


Som altid når Apple holder præsentationer, sidder folk yderst på stolene og venter på de store revolutioner og ny spændende hardware. Hardware kom der ikke noget af, og nogle af de ting som Apple ikke fortalte om i går, er nok dem som kommer til at gøre den store forskel, især ude i virksomheder.


Apple kom godt nok ind på Enterprise udrulninger af iPhones og iPads, hvor man som virksomhed kunne udlevere en frisk iPhone, og når brugeren så pakkede den ud, kunne de via en simpel opsætning få opsat mail, kalender osv.


Men det Apple ikke fik fortalt i går, var at der i iOS 8 er flere forbedringer i kalenderen. Visning af ugenumre er bl.a. en af disse features. Ikke en revolution, men alligevel tankevækkende at det først kommer i version 8 af det populære mobil operativsystem.


Private aftale i Exchange er også først kommet i version 8, og er bidende nødvendigt for især ledere, der til tider har brug for at kunne oprette møder, de helst ikke vil vise til hele verden.


 


Desværre, ingen dansk Siri.


Desværre er dansk stadig ikke interessant nok for Apple, og selvom vi søgte i den installerede beta 1, var der hverken dansk Siri, eller QuickType tastatur til os.


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.