Forside Nyheder

Xbox One: Dansk pris og lanceringsdato


 


På spillemessen E3 bekræftede Microsoft at Xbox One kommer til Danmark i september. Men nu med dato og pris.


Microsoft gør klar til en officiel dansk Xbox-lancering i begyndelsen af efteråret, og nu bekræfter de både dato og priser for Xbox One.


Der kommer to udgaver. Den nye uden Kinect, og så pakken med Kinect. Begge med en 500 GB harddisk og én game-controller.  • Xbox One kr. 3.299,-
  • Xbox One m/Kinect kr. 3.899,-

Læs også: Xbox One er hurtigere uden Kinect


Der følger også et 14 dages prøveabonnement til Xbox Live Gold med.


Lanceringsdatoen er fredag d. 5. september 2014.


 


 Other features


That will join the Xbox One experience in Denmark include:  • Game DVR/Upload. With game DVR, you can capture and record your greatest game moments and Upload Studio makes it easy to edit and share clips with your community. You can capture the last 30 seconds of gameplay and then share your clip with your friends.


  • Apps. With Skype, specially designed for Xbox One, video chat with friends on your TV in stunning HD, or for the first time ever, hold Skype group video calls on your TV. Access Internet Explorer, OneDrive, Xbox Music and Xbox Video all in your living room, integrated seamlessly with your games and TV experience, and change the way you play by snapping apps like Twitch, Machinima and IGN alongside your game.


  • TV on Xbox One. Watch live TV from your cable, telco or satellite set-top box through your Xbox One with HDMI-pass through.


  • Updates to Xbox Live. Consumers will also enjoy the recently announced updates to Xbox Live giving anyone with an Xbox access to all entertainment experiences without an Xbox Live Gold membership. Just like with Xbox 360, we?ll continue rolling out regular updates like these to deliver new features and platform experiences to delight fans.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.