Forside Nyheder

Apple ansætter TAG Heuer-salgschef til at sælge iWatch


Der er næppe nogen, der ved lige så meget om ure som folk fra Schweiz. Det benytter Apple sig nu af.


Apples iWatch-lancering nærmer sig formodentlig, og hvis man gerne vil have syn for sagn, skal man bare kigge på Apples seneste ansættelse.


Selvom uret formentlig er færdigudviklet rent teknologisk, skal det stadig sælges og markedsføres, og Apple vil formentlig gerne ud i andre butikker end blot deres egne. I hvert fald har de ansat salgsdirektøren for et af verdens største ur-brands, schweiziske TAG Heuer.


Det siger salgsdirektørens chef, nemlig direktøren for ur-sektoren i franske LVMH, der ejer TAG Heuer, til CNBC.


Manden, der skal hjælpe Apple med at sælge iWatch hedder Patrick Pruniaux, og hans ansættelse er angiveligt sket meget hurtigt. Han har i skrivende stund ikke ændret sin LinkedIn-profil (bill.)


Ifølge 9to5Mac er det et led i en større ansættelsesstrategi, hvor der hentes talent fra mode- og urproducenter. Af andre ansættelser kan nævnes Jay Blahnik fra Nike, der stod bag Fuelband, og Paul Deneve, der tidligere var topchef i Yves St. Laurent.


Rygter fra produktionsmiljøet i Asien siger, at iWatch kan komme senere i år ? formentlig i oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.