Forside Indhold og distribution Film

BitTorrent får originalt indhold ombord


 


Bittorrent fortsætter deres lange og langsomme rejse henimod at blive en lovlig infrastruktur for den etablerede underholdningsbranche.


Det seneste skud på den stamme er en ny tv-serie, som Bittorrent kommer til at distribuere. Den hedder ?Children of the Machine? og er en sci-fi-serie produceret af det uafhængige produktionsselskab Rapid Eye Studios.


Alle afsnit ud over piloten koster penge, en betaling, der afvikles via et paywall-abonnement. Et abonnement koster 10 dollar. Modellen minder en hel del om Amazon Prime Video. Idéen er, at piloten bliver gratis at se gennem Bittorrent Bundle, Bittorrents distributionskanal for uafhængige kunstnere og andre kreative mennesker.


Når så 250.000 mennesker har meldt sig til på baggrund af piloten, går serien i produktion ? akkurat, som det er sket på Amazon. Det er ikke et umuligt mål at nå få Bittorrent. Bittorrent Bundle-materiale er allerede blevet downloadet mere end 100 millioner gange siden lanceringen sidste år.


Du kan læse mere her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.