Forside Nyheder

Dyrholm Audio går på direkte salg 


Dyrholm Design Audio leverer HiFi-kabler til de kræsne købere med pengepungen i orden. Nu skifter de til direkte salg til dig.


Dyrholm Design Audio udvikler og fremstiller, signalkabler, højttalerkabler, digitalkabler, USB kabler og powerkabler. Alle kablerne er 100% fremstillet i Danmark, og alt er håndlavet.


Nu har de har opsagt aftalerne, med alle distributører og forhandlere, der indtil nu har haft forhandling af firmaets kabel-program.


Alle produkter samles fremover under et fælles navn, Dyrholm Audio, og vil fremover udelukkende blive solgt direkte til kunderne i Danmark.


Uden for Danmarks grænser sælges kablerne enten direkte til kunderne, som i Danmark, eller gennem lokale Hifi-entusiaster der formidler kontakten mellem kunderne og Dyrholm Audio.


Disse ændringer er foretaget for at kunne yde en bedre og hurtigere service, da der nu altid vil være direkte kontakt mellem kunden og Dyrholm Audio.


Selvom dette er kabler i den dyre ende, så vil disse ændringer betyde at HiFi-entusiaster fremover kan spare kroner på indkøbene, eller få bedrer varer for de samme penge.


Se mere på: dyrholmaudio.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.