Forside Nyheder

Hedder Apples iWatch i virkeligheden iTime?


Vi har hele tiden fået at vide, at Apples smartur kommer til at hedde iWatch. Men det kan faktisk være helt forkert.


Apple har netop fået godkendt en patentansøgning, som de indsendte allerede i 2011. Det drejer sig om et patent på et smartur, der i mistænkelig grad svarer til de rygter, vi har hørt om iWatch.


Men det ur, der er nævnt i patentansøgningen hedder ikke iWatch. Det hedder i stedet iTime. Ligesom iWatch?rygterne er der tale om et ur, der har en hulens masse sensorer indbygget. Disse er fordelt ud over urremmen, ligesom man forventer det bliver tilfældet med iWatch.


Det primære design i iTime?patentet er dog modulært, sådan at man kan indsætte en iPod Nano-lignende enhed i remmen. Det er et design, som vi ved, Apple er gået væk fra, men der findes faktisk også et integreret design som alternativ i patentansøgningen, der minder om de nyere design?koncepter, vi har hørt om for nyligt.


I ansøgningen, der altså nu er blevet til et tildelt patent, tales der også om et specielt netværk, der binder et ? elektronisk armbånd? sammen med computere og mobiltelefoner.


Det, der dog er værd at hæfte sig ved, er navnet. Vi ved, at Apple har forsøgt at få registreret varemærket iWatch i mange lande over hele verden, men de to, hvor dette ikke har kunnet lade sig gøre, er USA og Storbritannien. Disse to markeder er helt essentielle for Apple, så måske falder de tilbage på navnet iTime.


Det finder vi alle sammen ud af, når Apple formentlig viser deres smartur frem i september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.