Forside Nyheder

Microsoft: Nu bygger vi ét Windows til alt


 


Microsoft samler alle deres Windows styresystemer i én udgave, der kan bruges på alle skærme.


Allerede til næste år kan det være slut med et Windows til computeren og et andet til de mobile enheder som smartphones og tablets.


Microsoft bekræfter nu at de arbejder på at samle alle Windows-udgaver under ét operativsystem, der kan bruges til det hele. Det forklarede Microsofts topboss, Satya Nadella, i forbindelse med deres kvartalsopgørelse, beretter Business Insider.


“Det betyder: Et operativsystem der dækker alle skærmstørrelser“, lød det uddybende fra Nadella til analytikerne på konferenceopkaldet, og han fortsatte:


“Vi vil strømline den næste version af Windows – fra tre operativsystemer til ét konvergeret operativsystem til skærme i alle størrelser“.


Arbejdet med den ny Windows er allerede i gang lod han forstå.


“Vi havde flere teams der arbejderde på forskellige versioner af Windows. Nu har vi et hold med en fælles arkitektur. Dette giver os mulighed for at skalere og skabe universielle Windows Apps“, sluttede Satya Nadella.


Microsoft-chefen sagde ikke noget om hvornår den nye fælles Windows ventes klar, men det kan allerede være i forbindelse med Windows 9 der ventes i løbet af næste år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.