Forside Nyheder

Nu kan du skrive dig op til Office for Android


Vi har allerede fået Microsoft Office til iPad. Men nu er kontorpakken også på vej til Android.


Det skriver The Verge, der har det fra pålidelig kilde, at Microsoft planlægger endnu en finger-venlig version af verdens mest populære produktivitets-software. Og denne gang handler det altså om at indtage ærkekonkurrenten Googles platform og det store, voksende tabletmarked.


Google kunne på Google I/O-konferencen afsløre, at Android-tablets nu udgør majoriteten af tablets derude, med en markedsandel på over 60%. Så det giver rigtig meget mening for Microsoft at forsøge at komme ombord.


Hvis du er nysgerrig på, hvordan Office kan se ud på Android, så kan man faktisk skrive sig op til at blive ?Pre-release tester? hos Microsoft. Selvom der ikke står noget specifikt om det på selve siden, er det ifølge The Verge netop Android-versionen, der står først for til at blive kastet i hænderne på testerne.


Hvis du gerne vil være en af dem, kan du skrive dig op HER. Tilmeldingsformularen bliver aktiv i løbet af denne uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.