Forside Nyheder

Ond gaming-mus til de hurtigeGalleri: Logitech G402 Hyperion Fury


 


Logitech G lancerer verdens hurtigste gaming-mus. Ond på både hastighed og præcision.


Logitech G402 Hyperion Fury er ifølge producenten den hurtigste gaming-mus nogensinde produceret.


Sensorteknologien er Logitechs Fusion Engine, der byder ind med en solid registreringshastighed på 12 m/sekund sekund.


“Vi tog udfordringen op og satte os for at udvikle verdens hurtigste mus som en tjeneste for FPS gamere, og efter tre års intensiv forskning og udvikling er vi stolte af at lancere Hyperion Fury”, fortæller Ehtisham Rabbani, chef for Logitech Gaming Business, og fortsætter:


“Logitech G402 Hyperion Fury er den hurtigste gaming-mus, uden undtagelse, og den bedste mus til højhastigheds FPS spil. Dens lette design, kombineret med præcision og kapabilitet fra dens Fusion Engine, giver dig mulighed for at lave hurtige, vilde bevægelser og dominere slagmarken”


Ved at kombinere teknologi som en 32-bit indbygget ARM processor, accelerometer og gyroskop, leverer Fusion Engine enestående registreringshastighed.


Der er fire faste indstillinger for DPI (punkter per tomme) og en femte der er brugervalgt. Musen kan skifte fra 4000 DPI til 240 DPI fra det ene øjeblik til det andet, og det gør at gameren hurtigt kan skifte præcision for bevægelserne.


Der er otte programmerbare knapper, som kan konfigureres til hvad som helst.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse koster $60 (ca. 475 kr).


Den kommer på gaden her i august.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.