Forside Nyheder

OnePlus One på vej til anmeldelse


 


OnePlus One på vej til anmeldelse


I april skrev vi om OnePlus One smartphone, og i dag fik vi lov til at bestille en. Den er nu på vej til anmeldelse. Hvad vil i gerne have vi tester?


OnePlus (1+) er et nyt navn på smartphone-scenen, og deres første produkt hedder One.


Det er en topmodel Android-smartphone, der byder ind med specifikationer der kan matche de øvrige topmodeller på markedet.


Chipsset er Qualcomm Snapdragon 801, med en quad-core 2.5GHz Krait 400 CPU. Der er 3GB RAM (LPDDR3). Displayet er et 5,5″ full HD IPS LED, med en pixeltæthed på 401 ppi (pixels per tomme).


På software-siden kommer den med CyanogenMod 11S, der er baseret på Android 4.4 KitKat. Der er arbejdet på en minimalistisk udgave, med brugerinterfacet i et fladt look.


Læs også: OnePlus One: Highend smartphone specs til en lowend prisVideo Anmeldelse på vej


Recordere.dk fik i dag sin invite (Ja, vi må købe den for at anmelde den), og har bestilt en OnePlus One Sandstone Black 64 GB, som vi forventer kommer i næste uge.


Interessen for produktet er enormt, og de anmeldelser der allerede er derude har i det store hele mest ros til produktet.


Men nu får i chancen for at bestemme hvad omkring telefonen vi skal anmelde. Udover det sædvanlige hastighed, design, skærm osv. Er der noget i bare må vide om OnePlus One.


Vi laver en videoanmeldelse, og håber at have den klar inden juli er omme.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.