Forside Nyheder

Plasma TV på vej i graven


Samsungs seneste plasma TV modeller blev præsenteret på CES i 2013


 


Snart kvitter også Samsung plasma tv, og dermed ser den tv-teknologi ud til at være endeligt på vej i graven.


Det lå måske allerede i kortene. Panasonic slukkede for plasma tv fabrikkerne i december sidste år, og de sidste eksemplarer blev solgt her i de første måneder af 2014.


Det efterlod Samsung og LG som fanebærere for den engang så stolte display-teknologi, LG dog kun indenfor lowend modeller.


Men CES-udstillingen i januar viste hvor vinden blæste hen. Samsung havde ingen nyheder indenfor plasma TV, de havde valgt at fortsætte salget af 2013-modellerne istedet.


Nu forlyder det at de endeligt er ved at lægge plasma tv i graven også. Produktionen af plasma-displays stopper til november, fortæller Samsung til sydkoreas største nyhedsbureau Yonhap.


Samsung begrunder det med faldende efterspørgsel, og omstiller fabrikkerne til batteri-produktion istedet.


Det efterlader LG som sidste producent på skansen, men som nævnt uden nogen topmodeller på programmet. De vurderes dog også at lukke ned for plasma tv snart, og de har allerede konverteret en af deres produktionslinjer til solcelle-batterier istedet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.