Forside Nyheder

PS4 sender Sony i plus
Foto: recordere.dk 


Sony overrasker positivt. Trods en forværret mobilforretning går koncernen i plus. Succesen er på gaming.


2. halvdel af juli er tiden for kvartalsregnskaberne, og Sony er en af dem der overrasker positivt denne gang.


De landede et resultat på knap 1,5 mia. kroner for 2. kvartal 2014, i et kvartal hvor ikke alt var fryd og gammen. Det skriver Reuters.


Mobildivisionen er forværret. Det går så skidt med indtjeningen på mobil-området, at Sony slet ikke forventer overskud på den gren af forretningen i indeværende regnskabsår. Heller ikke underskud, men et rundt nul.


Sony nedjusterer forventningerne til salg af smartphones, hvor de nu venter at sælge 43 mio. i indeværende regnskabsår mod tidligere forventninger om 50 mio. Konkurrencen fra Samsung, Apple og senest LG har vist sig hårdere end ventet.


Forventningerne til TV-salget er også nedjusteret en smule, fra 16 mio. til nu 15,5 mio.


Når Sony aligevel overrasker analytikerne positivt, skyldes det medvind på området for gaming. Salget af PlayStation 4 går strygende, bedre end konkurrenten Xbox One, og det har sendt divisionen for spil og netværk i plus. Sidste år var den gren i minus.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.