Forside Nyheder

SONOS: Snart slut med iOS 4 og 5 support
Snart er det slut med iOS 4 og 5 support fra Sonos.SONOS: Snart slut med iOS 4 og 5 support


Sonos vicedirektør for kvalitet har sendt en mail til Sonos kunder, hvor de fortæller at det snart er slut med at bruge iOS 4 og 5 enheder som fjernbetjening til Sonos.


I et brev til Sonos kunder fortæller Andrew Schulert, der er Vice president Quality hos Sonos, at de tager kundernes investering meget seriøst, men at de er nødt til at træffe beslutninger, der balancerer mellem Sonos behov for at opfinde nye ting, og deres ønske om at opretholde understøttelse af ældre enheder.


Supporten for iOS4 og 5 forsvinder med en kommende opdatering, og vil gøre iPad 1, iPhone 3G og ældre, samt 2. og 3. generations iPod Touch ubrugelige som fjernbetjeninger til Sonos systemer.


Når du installerer opdateringen, efter at være blevet bedt om det, på en enhed i husstanden, kan dine højttalere ikke længere oprette forbindelse til din enhed. Opdateringen kan ikke fortrydes. Og har du ikke andre enheder, må du bruge Windows eller Mac klienten. Android enheder der kører 2.1 eller højere er heller ikke påvirket af opdateringen.


 


Læs brevet fra Sonos


Jeg henvender mig til dig for at fortælle, inden for de kommende måneder, vil vi ophøre med at understøtte Sonos-controlleren til enheder med iOS 4 og iOS 5, herunder 1. generations iPads.


Vi tager din investering i Sonos meget seriøst og mener, at din musikoplevelse i hjemmet skal blive bedre med tiden. Indimellem må vi tage beslutninger, der balancerer mellem vores behov for at opfinde nye ting og vores ønske om at opretholde understøttelse af ældre enheder ? i dette tilfælde enheder med iOS 4 og iOS 5. Hvis dette påvirker dine enheder, har jeg angivet yderligere oplysninger nedenfor, herunder hvordan du kan kontakte os, og hvordan du kan styre Sonos på andre måder.


Her er, hvad der vil ske:
Inden for de kommende måneder, lancerer vi en softwareopdatering til alle Sonos-kunder med nye funktioner for systemet. Fra dette tidspunkt vil enheder med iOS 4 og iOS 5, herunder 1. generations iPads, iPhone 3G og 2. og 3. generations iPod touch, ikke længere fungere som Sonos-controllere.


Hvad betyder det for dig?
Når du installerer opdateringen, efter at være blevet bedt om det, på en enhed i husstanden, kan dine højttalere ikke længere oprette forbindelse til din enhed. Opdateringen kan ikke fortrydes.


Andre måder at styre Sonos på:
Sonos-app’en er tilgængelig for mange forskellige typer enheder, som du muligvis har adgang til i hjemmet. Gå til Sonos’ support-side for at downloade app’en på en anden enhed, eller opdater en af følgende kompatible controller-enheder:  • iPhone, iPod touch og iPad der kører iOS 6 eller højere
  • Android-telefoner og -tablets der kører Android 2.1 eller højere
  • Computerbaserede controllere: Mac der kører OS X 10.6.8 eller højere, pc der kører Windows® XP SP3 eller højere, Windows Vista?, Windows 7, Windows 8.

Har du spørgsmål eller kommentarer, eller har du brug for hjælp til at opdatere en understøttet enhed, kan du kontakte vores team her hos Sonos. Vi skal nok følge op på det.


Venlig hilsen,


Andrew Schulert
Vice President Quality, Sonos, Inc.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.