Forside Nyheder

ZTE laver LG G3-klon


Man behøver ikke investere i en LG G3 for at få en skærm med 538 ppi.


Det har ZTE nu sørget for, ved at lancere en smartphone, der stort set har det samme specifikationer som LGs nye flagskibsmodel. Den hedder Nubia Z7.


Der er tale om en skærm i samme størrelse, nemlig 5,5 tommer. Opløsningen på dem og er ligeledes i Quad HD altså 2560×1440 pixels. Det giver Nubia Z7 den samme pixeltæthed som G3, nemlig 538 ppi.


Der sidder også det samme chipset i telefonen som i G3, nemlig Snapdragon 801 med 3GB RAM at lege med. Bagkameraet er på 13 Megapixels på begge telefoner, men når det gælder Frontkameraet, slår Nubia Z7 faktisk G3. Hvor sidstnævnte kun har 2,1 Megapixels, kan Nubia Z7 levere 5 Megapixels.


ZTE vil meget gerne slå LG på prisen. Vi har foreløbig kun fået den udenlandske pris, men den er så til gengæld også sat 200 dollar under G3’erens pris.


Hvor Nubia Z7 ikke kan være med, er på selve designet. G3 har en skærm, der næsten går helt ud til kanten af telefonen. Her er Nubia Z7 i stedet både 1 millimeter bredere og næsten 7 millimeter højere.


Hvornår Nubia Z7 kommer til Danmark melder historien endnu ikke noget om. Men mon ikke, der snart kommer en officiel udmelding?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.