Forside Nyheder

Antallet af Windows Phone-apps stiger hastigere


Det er ingen hemmelighed, at Windows Phone-platformens største problem er dens mangel på apps.


Af mange forskellige årsager mangler essentielle apps, som mange mennesker bruger til hverdag. Især mangelen på ordentlig adgang til apps fra Google skaber problemer, fordi det blandt andet inkluderer YouTube, Google Maps og Gmail. Så er man overladt til versionerne på det mobile web, og det er langt fra optimalt.


Men når det gælder apps, som ikke kommer fra Microsofts dødsfjende nr. 1, går det faktisk bedre med indholdet i Windows Phone Store. Firmaet har med lidt lav profil meldt ud, at der nu er mere end 300.000 apps i butikken. Det er naturligvis intet at sammenligne med iOS og Android, men det man skal lægge mærke til, er hvor hurtigt, det efterhånden går.


Antallet af apps er blevet fordoblet siden samme tid sidste år, og de sidste 100.000 er kommet til siden december måned. App-udviklingen er med andre ord i gang med at accelerere, så måske er udviklerne så småt begyndt at tage platformen alvorligt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.