Forside IFA IFA 2014

Danskere viser multirum lydsystem på IFA
Streaming-højttaleren Freya og Clint app. på smartphone 


Firmaet bag streaming-højttalerne Odin og Freya går efter nye mål, og viser en multirum-løsning frem på IFA. 


Det er kun få måneder siden at de lancerede Asgard-serien, med streaming-højttalerne Odin og Freya, og snart er danske Clint Digital klar til at vise mere frem.


Det sker på IFA-udstillingen. Her præsenterer de en ny serie af lydstreaming og multiroom produkter, der er dansk udviklet og dansk designet af designeren Phillip Bodum.


“De produkter vi lancerer på IFA, bygger på de nyeste teknologier, og de har en række fremragende features og funktioner, som vi vurderer, meget præcist rammer forbrugernes behov og ønsker”, siger Brian Larsen, medstifter og CEO i Clint Digital.


“Derudover er lydpræstationen i produkterne fantastisk, med en blød, behagelig og detaljeret lydgengivelse. Produkterne er designet efter bedste danske traditioner; puristisk, enkelt og tidløst, og på en måde, så de passer ind i enhver boligindretning, fra klassisk til trendy. Og sidst, men ikke mindst, har vi valgt at kvaliteten skal være kompromisløs, så der er kun anvendt A-klasse komponenter og eksklusive materialer som bl.a. højkvalitets-metal og aluminium i fremstillingen”.


De afslører at der kommer en ny højttaler i serien der hedder Baldur, og at den – sammen med de andre højttalere Odin og Feya – fremover vil kunne indgå i et multirum lydsystem.


Se også: Odin og Freya er nye danske streaming-højttalere.


Vi vender tilbage med mere nyt i forbindelse med IFA.
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.