Forside * Nyheder

Fremtiden for PS4 – referat fra Gamescom


 


Hvis du ikke havde lejlighed til at følge Sonys pressemøde fra spillemessen Gamescom, så er her et resume.


Ved Gamescom i Køln i Tyskland afslørede Sony en opdatering til PS4?s sociale omdrejningspunkt i form af den nye funktion Share Play, som giver spillerne mulighed for at invitere deres venner med i en interaktiv oplevels. Her kan de eksempelvis hjælpe med at gennemføre en svær bane eller deltage i delte multiplayer-versioner af spil, som de måske ikke selv ejer i forvejen.


Desuden blev der præsenteret en række eksklusive nye spil til PS4, inklusive verdens første party-gyserspil Until Dawn, hvor spillerne kan skabe interaktive oplevelser baseret på deres handlinger i spillet, og WiLD fra Michel Ancels nye spilstudie Wild Sheep.


Andre nyheder var spil som The Tomorrow Children fra spilveteranerne Q-Games, Alienation fra Housemarque og Tearaway Unfolded, der bliver en genfortælling af det prisvindende spil kendt fra PlayStation Vita (PS Vita).


Dertil en serie helt nye spil til PS4 som The Vanishing of Ethan Carter fra The Astronauts, Hollow Point og Rune Master, der begge er udviklet af Paradox Interactive, Hell Blade fra Ninja Theory og PT fra 7780s.


Se videoer af spilnyhederne her.


PlayStations økosystem klargøres Europa nu, og det forventes, at betaversionen af PlayStation Now vil lande i Storbritannien i 2015, mens hele Europa og PAL-territorierne kan se frem til lanceringen af PlayStation TV for blot 99 euro d. 14. november i år.


Herunder et resume af Sonys pressekonference fra Gamescom.


 


Af Sony:






PLAYSTATIONS PRESSEKONFERENCE VED GAMESCOM 2014 ? OPSUMMERET


PlayStations fortsatte engagement i at skabe store oplevelser for spillerne var temaet for årets pressekonference, hvor Jim Ryan overtog scenen og præsenterede en række opdateringer og udvidelser til de helt store spil fra SCE WWS, der alle bliver lanceret i løbet af de næste seks måneder


inFamous: First Light ? den kommende selvstændige udvidelse til inFamous: Second Son.


Ready at Dawns filmiske mesterværk ? The Order: 1886.


LittleBigPlanet 3 ? der præsenterede SackBoy og hans nye venners kreative potentiale.


En dynamisk spilpremiere på den længe ventede nye serie fra legenden Hidetaka Miyazaki og hans studie FROM Software, Bloodborne.


Som bevis på PlayStations villighed til at udnytte PS4?s store potentiale for at rykke grænser og skabe banebrydende oplevelser blev publikum derefter præsenteret for en række opfindsomme og innovative titler fra udviklere på tværs af kloden. De unikke, betagende og finurlige spil demonstrerede det store udvalg af oplevelser, der er på vej til det mangfoldige PS4-fællesskab.


Dylan Cuthbert fra det anerkendte firma Q-Games overtog mikrofonen og startede præsentationen af de mange spændende nyheder med at give tilhørerne et glimt af sit imponerende nye spil The Tomorrow Children. Spillet byder på en bjergtagende version af en alternative fremtid, der er stærkt påvirket af et mislykket sovjetisk eksperiment i 1960?erne. Spillerne skal udforske, mine, bygge og kæmpe sammen med hinanden i håbet om at genskabe menneskehedens storhedstid.


Det blev annonceret, at indie-favoritten The Vanishing of Ethan Carter udkommer til PS4. The Vanishing of Ethan Carter er et historiedrevet mysteriespil med fokus på opdagelse og udforskning. Dette førstepersonsspil byder på et eskapistisk eventyr, hvor man skal finde frem til hemmeligheder i en anden verden.


Mike Bithell, uafhængig spiludvikler og skaberen af det kritikerroste spil Thomas Was Alone, introducerede derefter en ny video fra hans seneste værk, Volume, der udkommer til PS4 senere i år. Volume er et snigespil, hvor det handler om at blive hørt, og det fungerer som en moderne genfortælling af legenden om Robin Hood med Danny Wallace og Charlie McDonnell i hovedrollerne.


To nye spil fra Paradox – Hollow Point og Rune Master får premiere på PS4.


Dean Hall fra Bohemia Interactive fortalte, at Zombie-spillet Day-Z udkommer til PS4.


Hell Blade fra Ninja Theory får premiere på PS4.


Der blev også vist en ny trailer for Tequila Works? RIME, der igen tryllebinder spillerne med sin smukke grafik og mystiske omgivelser.


Otte nye indie-spil får også deres premiere på PS4.


SCEE præsenterede en lang række partnerskaber på tværs af spilverdenen samt det imponerende udvalg af PS4-spil, der er på vej som resultat heraf


Eric Hirschberg, CEO hos Activision Publishing, og Jonty Barnes fra det legendariske spiludviklerstudie Bungie fremviste den seneste trailer for Destiny, der byder på episke multiplayer-oplevelser.


Et spændende partnerskab med Warner Bros. Interactive giver PS4-spillerne adgang til eksklusivt indhold til det kommende eventyrspil Shadows of Mordor, der udkommer senere i år.


Alex Hutchinson, kreativ direktør hos Ubisoft, demonstrerede spillernes mange muligheder ved at bruge Keys to Kyrat-mekanikken, der debuterer i Far Cry 4.


Hideo Kojima, leder af Kojima Productions, overtog scenen for at afsløre et usædvanligt og overraskende muntert indblik i hans næste blockbuster-spil Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.


En spilbar teaser for PT kan nu eksklusivt downloades fra PS Store.


Mindst lige så vigtig som oplevelserne på PlayStation er den teknologi, der ligger bag dem. Muligheden for at skabe sociale forbindelser ligger i hjertet af PS4, hvilket blev understreget, da SCEE annoncerede en udvikling af deres systemsoftware, der skaber vej for banebrydende nye måder at interagere med det globale spillernetværk på.


System Software Update 2.0 ? lanceres til efteråret ? forbedrer det innovative system, som spillerne forventer af PlayStation, og byder på mange nye funktioner, der gør det endnu sjovere at interagere og dele indhold med andre.


Share Play er en af nøglefunktionerne i opdateringen, der på banebrydende vis giver spillerne mulighed for at dele deres spiloplevelser med venner, der måske ikke allerede ejer det pågældende spil.


Få en ven til at overtage styringen og hjælpe dig med at komme igennem en særligt krævende bane, eller inviter dine venner med til en intens multiplayer-oplevelse. Share Play gør det muligt at skabe helt nye interaktive oplevelser med andre spillere.


Andre funktioner inkluderer:


Muligheden for at uploade spiloptagelser direkte til YouTube og se indhold gennem den skræddersyede YouTube-spillerapplikation til PS4.


SCEE løftede sløret for planer om at udvide PlayStations økosystem på det europæiske marked i løbet af de kommende måneder.


En PlayStation Now-beta udkommer i Storbritannien i 2015. Få adgang til et stort bibliotek af PS3-spil, der kan lokke alle slags spillere til den innovative nye tjeneste.


SCEE annoncerede, at PlayStation TV kommer til Europa og PAL-territorierne for den beskedne pris på 99 euro, der inkluderer tre digitale spil, d. 14. november.


PlayStation TV er et underholdningssystem, der bruger Remote Play for at give spillerne mulighed for at spille deres yndlingsspil til PS4 på et separat fjernsyn. PlayStation TV giver spillerne adgang til en lang række klassiske spil fra PS Vita, PSP og PS One, hvilket udvider den i forvejen fremragende PS4-oplevelse.


Project Morpheus, der blev præsenteret for offentligheden for første gang ved Gamescom, er en del af PlayStations forsøg på at udvide grænserne for PS4 og skabe oplevelser, som spillerne aldrig har prøvet.


Seniorvicepræsident hos SCE WWS, Michael Denny, afslørede endnu flere eksklusive festspil til PS4.


Until Dawn, der er blevet genskabt fra grunden af for at udnytte PS4-teknologien, er i sandhed et gyserspil til næste generation og giver spillerne mulighed for at skabe interaktive oplevelser baseret på deres egne handlinger i spillet.


Paul Rustchynsky fra Evolution Studios demonstrerede de sociale muligheder i DRIVECLUB, et spil der star klar til at redefinere racergenren.


Det blev annonceret, at det vanvittigt smukke platformspil Tearaway fra PS Vita udkommer til PS4 med titlen Tearaway Unfolded. Spillet er blevet gennemrenoveret for at udnytte PS4?s teknologi og den trådløse DUALSHOCK 4 controllers unikke funktioner og byder desuden på nye interaktioner og en større verden at udforske.


Michael Denny afsluttede showet med at præsentere to nye IP?er, der er udviklet i Europa og udkommer eksklusivt til PS4


Alienation er udviklet af de talentfulde udviklere Housemarque, der stod bag PS4-hittet RESOGUN.


WiLD er et overlevelseseventyr, hvor spillerne kan deltage i et uendeligt antal onlineinteraktioner i et omfattende keltisk landskab, der er 10.000 år gammelt.


I dette moderne eventyr skal spillerne håndtere naturens skønhed og destruktive egenskaber, mens de bevæger sig rundt i en levende verden, hvor alle andre figurer og dyr kan være andre spillere.


WiLD, der er udviklet af det helt nye europæiske spilstudie Wild Sheep, udnytter filosofien bag PS4 til fulde: styrke og deling.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.