Forside Nyheder

Gameplayvideo: Infamous First Light


 


En sidehistorie til Infamous Second Son er på gaden i morgen. Spillet kræver dog ikke at du ejer hovedspillet for at kunne lege med


Hvis ikke du har prøvet kræfter med PS4 spillet Infamous Second Son, kan vi varmt anbefale det. Du finder vores anmeldelse af spillet her.


Har du gennemført Second Son, husker du sikkert også pigen Fetch som Delsin mødte i Seattle. Du kan nu spille en sidehistorie hvor du følger Fetch, ser hvordan hendes liv udviklede sig før hun mødte Delsin og lære mere om, hvad hun egentlig blev udsat for hos DUP´en.


Vi har kun spillet en smule indtil videre, men kan berette at grafikken er mindst ligeså smuk som Second Sons (måske endda en smule flottere) og at historien virker spændende fra første sekund.


Spillet kan hentes via PS Store og koster 109 kroner. Da spillet er en såkaldt Stand alone udgivelse, betyder det at du ikke behøver eje selve hovedspillet for at spillet First Light.


Du kan se de første 15 minutter fra spillet herunder. Vi beklager enkelte udfald undervejs.


 


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.