Forside Indhold og distribution Musik

Gratis Spotify klar til Windows Phone

 


 


Spotify klar med app til Windows Phone, der også giver adgang til gratis reklamebetalt musik.


Spotify er klar med ny app til Windows Phone, og den giver adgang til gratis-delen af musiktjenesten også.


Det betyder at brugere af Windows Phone nu kan afspille (via shuffle):  • Al musik: Lyt til alle de playlister, du har lavet, og lad dig inspirere af dine venners playlister. Spotify giver dig muligheden for at opdage ny musik, gemme, bladre og dele med andre.
  • Dine yndlingskunstnere: Vil du lytte til en bestemt kunstner? Tryk blot på shuffle-knappen, læn dig tilbage, og lyt til din favoritmusikers album. Med Spotify behøver du ikke nøjes med musik i samme genre eller kun høre din yndlingssang én gang hver 20. minut.
  • Vil du have den helt rigtige playliste? Brug browse-funktionen. Hvad enten du spæner af sted i løbeskoene, mangler energi en mandag morgen eller er ved at gøre dig klar til en aften i byen, så har Spotify en playliste skræddersyet til alle dagen og ugens højdepunkter.

Udover det er der forbedringer i look og søgning.


 


 


 


Tilgængelighed


Spotify er tilgængeligt for Windows 8 og 8.1 brugere.


Find den i Windows Phone Store.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.