Forside Nyheder

Huawei går efter safirglas-skærme


 


Det ser ud som om, Huawei kan komme før Apple, når det gælder om at sætte safirglas-skærm på en smartphone.


Der går ellers rygter om, at iPhone 6 kommer til at have en skærm af det superhårde materiale, der skulle kunne modstå enhver form for ridser. Disse rygter har rod i, at Apple har bygget en fabrik i Arizona, hvor de bl.a. laver safirglas til Touch ID-fingeraftrykslæseren og iPhonens kamera.


Men Huawei er allerede klar med en specialudgave af flagskibet Ascend P7, der har safirglas på fronten. Ifølge Engadget bliver denne tilgængelig i Kina i begrænset antal allerede fra i næste måned. IPhone 6 forventes dog lanceret 9. september, så hvis Apple er hurtige på aftrækkeren, kan de måske nå målstregen først.


Der er dog også andre deltagere i kapløbet. Huaweis kinesiske rivaler Xiaomi og Vivo skulle også være på vej med safirglas-smartphones.


Cult of Mac har en god guide til safirglas-teknologien.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.