Forside Nyheder

Humac æder konkurrent


 


Apple-forhandleren Humac overtager konkurrenten Eplehuset til september.


Apple-forhandleren Humac gør klar til at overtage konkurrenten Eblehuset i Danmark. Dermed skifter de 7 Eblehuset-butikker, sammen med Eblehusets serviceværksted, over til Humac.


Overtagelsen betyder at Humac kommer op på 19 Butikker fordelt på hele landet, og dermed bliver Danmarks største Apple-forhandler.


?Forbrugerne er fortsat tilbageholdende og selvom Humac repræsenterer et af verdens stærkeste brand i form af Apple, så skal der yderlig volumen til. Vi skal vækste mere for at sikre en profitabel drift og økonomi til fortsat udbygning af aktiviteterne”, fortæller Country Manager, Michael Bech.


Humac er ejet af russiske Inventive Retail Group, Moskva, som opererer mere end 240 monobrand butikker i Rusland og Vesteuropa, indenfor brands som Apple, Samsung, Lego, Nike og Sony. Koncernen har specialiseret sig i monobrand detailbutikker med en stram konceptstyring.


Overtagelsen sker per 1. september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.