Forside Nyheder

Hvad er Cyanogen og Nextbit i gang med at bygge?


En gruppe af tidligere Android-kodere er gået sammen med Cyanogen om at skabe fremtidens smartphone-teknologi.


Koder-kollektivet Cyanogen har hidtil stået for nogle af de mere interessante, alternative varianter af Android, som man kunne lægge på sin smartphone, og blev sidste år til et egentligt firma.


Sammen med firmaet Nextbit er de på vej med noget helt nyt og spændende. Cyanogen er lige nu i gang med at rekruttere alpha-testere til et nyt projekt, de er ved at skabe sammen med startup-firmaet Nextbit.


Nextbit er ikke bange for at bruge store ord. På deres website skriver de følgende, ubeskedne påstand: ?Mobilens fremtid er først ved at komme i gang. Vi er ved at skabe den banebrydende teknologi, der skal tage den op til det næste niveau.?


Det gøres kun mere interessant af, at Nextbit består af tidligere medlemmer af det oprindelige Android-team, der har allieret sig med tekniske eksperter fra Google, Amazon, Apple og Dropbox. Nextbit er angiveligt fokuseret på mobile cloud, har senest hyret en af HTCs tidligere topchefer til at lede designholdet.


Hvis du er nysgerrig ? og har det rette udstyr og viljen til at skrotte dets firmware ? kan du skrive dig op her.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.