Forside Nyheder

iPhone 6 er klar 9. september


Dette er designeren Kevin Lees bud på, hvordan iPhone 6 kunne komme til at se ud.


 


Det er nu meget sandsynligt, at iPhone 6 lanceres 9. september.


Det er næsten synd, at det ikke er iOS9, der står for døren. Det havde ellers set nydeligt ud, at iOS9 blev lanceret 9/9. Men det ser ud som om, at vi på denne dato må ?nøjes? med at se den første device, der kommer med iOS8 ombord. Og det bliver iPhone 6.


Såvel Wall Street Journal, Bloomberg samt Re/Code, der vanligvis er godt informeret om Apple generelt, mener alle at vide, at iPhone 6 bliver lanceret 9. september. Det passer med de meldinger, vi tidligere har hørt, om at iPhone 6 skulle komme midt i september måned.


Der er dog ingen forlydender om, hvorvidt både 4,7?tommer-versionen og 5,5?tommer?versionen bliver lanceret på samme dag. Tidligere har rygterne sagt, at den store version først kommer senere.


Der er heller ingen, der har noget nyt om, hvorvidt Apples smartur bliver lanceret samme dag, eller i oktober, som flere medier tidligere har rapporteret.


Alle tre ovenfor nævnte medier mener dog at vide, at Apple fastholder traditionen om at sende telefonen på gaden kun få uger efter annonceringen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.