Forside Produkter HiFi & Surround

Marantz NA8005 netværksafspiller og DAC
Marantz NA8005 i sølv finish 


Nyt produkt klar i Marantz 8005-serie af stereoanlæg anno 2014: Netværksafspiller og DAC.


Marantz står med lanceringen af NA8005 atter klar til at udvide den musikalske horisont for den digitale forbruger anno 2014.


NA8005 er en kombineret netværksafspiller og DAC (digital til analog konverter) i den nyligt introducerede Marantz 8005 serie, med forstærkeren PM8005 og CD/SACD-afspilleren SA8005.


Få adgang til tusinder af internetradio stationer og den populære streamingtjeneste Spotify Connect eller benyt dig af Apple’s AirPlay til at streame din egen musik fra iPhone, iPad, iPod Touch eller PC/MAC via iTunes.


Med sin DLNA 1.5 kompabilitet lader NA8005 endvidere musikelskere få adgang til deres lokale musik kataloger så som lokale netværksenheder (NAS), og afspille adskillige filtyper, inklusiv WAV, WMA, MP3, MPEG-4 AAC, FLAC og ALAC samt endvidere FLAC HD 192 kHz/24 bit filer og WAV 192 kHz/24 bit.


På fronten er der USB for tilslutning af telefon eller musikafspiller, og på bagsiden er der USB for tilslutning til computer, hvor NA8005 vil fungere som ekstern lydkort/DAC.


Lydkredsløbet udnytter Marantz’s eksklusive HDAM og HDAM-SA2 i en hybrid konfiguration for at opnå minimal støj og maksimal hastighed.


Slutteligt så understøttes Gapless for at levere den uspolerede nydelse ved live koncerter eller klassiske indspilninger.


Kan også fjernbetjenes med Marantz Remote App for Apple og Android.


 


 

Marantz NA8005 bagside 


 


Pris og tilgængelighed


Marantz NA8005 koster kr. 8.995,-


Importør og forhandler: hififreaks.dk


 


 

Marantz NA8005 i sort finish 


 Marantz NA8005 i overskrifter  • DLNA 1.5 netværks lydafspiller med integreret netværksstreaming, AirPlay, Internet Radio og Spotify Connect.
  • Netværksstreaming: op til DSD, FLAC 192/24, ALAC og Gapless support.
  • DAC Mode med 3 digitale indgange (USB-B, Coaxial, Optisk) og USB-A på frontpanelet.
  • USB-B porten fungerer i asynkron mode og er i stand til at håndtere PCM op til 192khz/24bit og DSD 2.8 & 5.6Mhz direkte streaming.
  • Analoge lydkredsløb med Marantz HDAM(R)-SA2 for høj-kvalitets lyd.
  • High Current Audiophile DAC og accurate dual system clock
  • Full Discrete Headphone forstærker.
  • System remote til betjening af forstærker, CD-afspiller og netværksafspiller.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.