Forside Nyheder

MediaMarkt trækker stikket til dansk webshop


 


Den europæiske elektronikgigant Media-Saturn trækker sig ud af Danmark, og lukker redcoon.dk


Selvom den store europæiske kæde af elektronikbutikker, Media-Saturn, ikke har været repræsenteret i Danmark med fysiske butikker så har de haft et salg på nettet.


Tilbage i 2011 overtog kæden, der også driver Saturn og MediaMarkt, nemlig netforhandleren Redcoon og dermed også webshoppen redcoon.dk.


Men nu er det slut. Media-Saturn trækker stikket til danske redcoon.dk, en butik der tilbage i april måned blev udråbt som den 11. mest populære i Danmark af prisguiden Pricerunner.


“Vi har besluttet os for at lukke vores webshop mandag d. 18/8-2014. Det har været en fantastisk udfordring, og I har været nogle fantastiske kunder. Rigtig mange tak for jeres støtte!”, skriver de i en email.


De skriver at reklamationsretten på allerede købte varer fortsætter, men at kunder med gavekort skal huske at bruge dem inden webshoppen lukker ned om få dage.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.