Forside Nyheder

Mød Bluetooth-hængelåsen Noke


Vi taler ofte om digital styring af hjemmet. Men hvad med digital styring af skuret, kælderrummet, sommerhuset eller andre ting, vi gerne vil låse af?


På en af fronterne, nemlig digitale låse, sker der en masse lige nu. Vi har allerede set en del låse til hoveddøre, der kan fjernstyres fra en smartphone.


Nu har Fuz Designs imidlertid også lavet en hængelås med samme funktion, som de kalder for Noke (udtales No-Ki som i No Key). Noke er fremsat som et Kickstarter-projekt, og har man en iOS eller en Android-telefon, kan man låse den op med Bluetooth.


Ligesom med andre smartlåse kan man sende en midlertidig nøgle til en anden person, hvilket jo kan være praktisk, hvis naboen lige skal låne din boremaskine fra skuret, mens du ikke er hjemme. Der findes også en kæde, man kan sætte på, så Noke kan bruges som cykellås.


I skrivende stund har Fuz Design nået over 70.000 dollar af deres mål på 100.000 med 29 dage tilbage at samle penge ind i. Så noget kunne tyde på, at projektet bliver til noget. Skal du være en af de første til at få fingre i Noke, så klik HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.