Forside Nyheder

Mød noPhone: Narresutten for smartphone-junkier


Bliver du nervøs ved at efterlade din smartphone derhjemme?


Så kan noPhone måske være din redning. Med den i lommen behøver du aldrig nogensinde føle dig ?nøgen?, hvis du ikke har din anden smartphone på dig.


For noPhone er nemlig udformet, så den føles præcis som en smartphone, når du har den i lommen. Men du skal til gengæld leve med et kamera på 0 Megapixels, en cpu, der kører med 0 GHz, en lagerplads og hukommelse på 0 GB.


Til gengæld er noPhone stort set umulig at slå ihjel med almindelig telefonbrug. Og den har uendelig batterilevetid.


Eftersom du hverken kan ringe eller smse fra noPhone, mener fabrikanten, at du kan forbedre din kommunikation med omverdenen væsentligt. Det sker gennem anvendelse af en metode, der hedder ?personlig samtale og kontakt?, som du automatisk tvinges til at bruge, når du har noPhone i lommen i stedet for din smartphone.


Der er endnu ingen detaljer om, hvornår noPhone bliver lanceret, eller hvad den kommer til at koste. Men man kan skrive sig op til at høre mere om den på fabrikantens hjemmeside HER.


Her kan man også læse, at noPhone hjælper mod fuldemands-sms?er til ekskæresten og at den er fuldkommen toiletkumme-sikker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.