Forside Indhold og distribution Musik

Opgradér dit anlæg med Spotify ConnectGalleri: Argon Stream 2


 


Argon er klar med en Spotify-streamer til stereo-anlægget. Så nu kan alle få Spotify Connect.


Der er ingen grund til at smide dit gode gamle anlæg ud, bare fordi du vil supplere med streaming via Spotify Connect. Det er direkte streaming fra Spotify til anlæg, fjernstyret fra Spotify-app på smartphone og tablet.


Nu lancerer Argon Audio nemlig en kompakt “streaming-adapter”, som kan tilføje musikstreaming på ganske almindelige anlæg.


Argon Stream 2 understøtter Spotify Connect, og den dedikerede og brugervenlige Argon-app giver yderligere adgang til internetradio og DLNA-streaming.


Forventningerne til Stream 2 er store hos Hi-Fi Klubben:


“Vi så et voksende behov for en nem og billig hi-fi-streamingløsning til alle de brugere, som stadig er vilde med deres gode gamle anlæg, men også gerne vil have adgang til Spotify og streaming. Produktet fandtes bare ikke. Enten var det alt-i-ét højttalere, eller også skulle man binde sig til komplette systemer eller købe et stort og dyrt nyt apparat til reolen”, fortæller Christoffer Arensbach, direktør i Hi-Fi Klubben, og fortsætter:


“Den her lille boks gør lige præcis det nødvendige, den gør det godt, og den gør det billigt. Det her er seriøs streaming, som alle har plads og råd til, og vi er ret stolte af den. Så vidt vi ved, er Stream 2 faktisk det første produkt af sin art på markedet”.


Ud over app-kontrol har Stream 2 også 2,4″ farvedisplay og infrarød fjernkontrol, og med optisk audio-ud kan man digitalt tilkoble f.eks. en hjemmebio-receiver eller en ekstern DAC.


 


Pris og tilgængelighed


Argon Stream 2 koster kr. 999,-.


Ikke på lager endnu. Leveringsstatus ikke oplyst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.