Forside Nyheder

Samsung køber firma for intelligente hjem
SmartThings laver løsninger til det intelligente hjem 


Samsung køber start-up virksomheden SmartThings, der laver løsninger til styring af det intelligente hjem.


Samsung overtager firmaet SmartThings, der er en åben platform til det intelligente hjem og ?internet of things?.


SmartThings understøtter et åbent og voksende økosystem af udviklere, der producerer nye typer af opkoblede enheder og unikke cloud-løsninger, som ændrer den måde, vi inddrager teknologi i vores hverdag på.


?Samsung har i lang tid investeret i flere nye produkter og enheder, der kan tale med hinanden over internettet. Købet af SmartThings er en spændende udvikling i vores rejse for at hjælpe folk til et enklere liv med mindre stress og en mere intelligent udnyttelse af ressourcer”, fortæller Marko Nurmela, Vice President Marketing and Communication, Samsung Nordic, og fortsætter:


“Hos Samsung har vi vidtrækkende og store planer om at udvikle oplevelser i hjemmet, især på områder, der har et stort vækstpotentiale, såsom energianvendelse og sikkerhedsløsninger”.


Opkøbet skal, udover at styrke Samsung på området, gøre det muligt for SmartThings at vokse og åbne platformen op for endnu flere samarbejdspartnere og nye opkoblede enheder. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.