Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse – Diablo 3 – Ultimate Evil Edition


 


 


Da tredje del i Diablo serien udkom for nogle år tilbage blev konsollerne desværre snydt i  første omgang. Det blev heldigvis ændret sidste år med udgivelserne på PS3 og Xbox360. Nu er tiden så kommet til, at en finpudset og udvidet version lander til PS4 og Xbox One, hvor vi blandet andet får adgang til en ny karakterklasse, samt et ekstra akt i historien.Til dem som ikke kender historien, så handler den i korte træk om verden Sanctuary, som endnu engang er truet af en af helvedes mestre, nemlig The Lord of Terror, Diablo. Han forsøger nemlig igen, at sprede hans onde indflydelse udover verdenen og igen er det særligt området omkring den lille by Tristam, som danner udgangspunktet for vores heltes kamp imod Diablo.Diablo 3 ser grafisk virkelig godt ud og fremstår skarpt og flydende. Fede effekter, flotte og “ulækre” monstre, kombineret med dystre byer og dunkle dungeons giver spillet den helt rette stemning, som bringer ungdomsminder tilbage fra da jeg spillede Diablo tilbage i sluthalvfemserne. De enkelte filmsekvenser er også virkelig flotte og giver et godt indspark til historien..


 


 


 


Meget mere for pengene


 En ting som jeg virkelig sætter pris på er, at man nærmest har fjernet loadtiderne fra spillet. Man går fra dungeon til by og tilbage igen etc. uden at blive bremset af loadtider. Det er helt fantastisk, at vi endelig er kommet dertil, hvor man nærmest ikke skal spilde tid på loading.


Af nye features i Ultimate Evil versionen kan nævnes Adventure mode og Paragon points. Adventure mode er tilgængeligt efter at man har gennemført det nye femte akt og her får man fri adgang til alle spillets områder og waypoints(på tværs af akterne). Det vil sige, at man kan frit bevæge sig rundt og slagte fjender/minibosser etc. I hver akt er der desuden 5 forskellige minimissioner/bounties, som kan gennemføres. Når man gennemfører disse missioner, så modtager man udover guld og ekstra udstyr også såkaldte Keystone Shards, som giver dig adgang til Nephalem Rifts. Når man så har samlet tilstrækkelig med shards, så kan man åbne en rift, som fx teleportere dig til en dungeon, hvor forskellige bølger af fjender løbende angriber dig og afsluttende med en boss. Besejrer man bossen er der en mulighed for, at han dropper et legendarisk stykke udstyr, som man selv kan beholde eller evt. sende til en af dine venner i spillets postsystem. Adventure mode gør, at man virkelig får meget mere ud af spillet og man behøves ikke længere at gennemspille den samme historie igen og igen.Paragonpoints er et tiltag vi kender fra andre spil og starter når man rammer lvl. 70 med en af sine figurer. Herefter optjener man paragon points, som kan bruges på 4 forskellige måder. Dette kunne eksempelvis være noget der booster dine offensive eller defensive evner. Det smarte ved paragon-pointene er, at de går på tværs af samtlige af dine figurer, så alle får gavn af dem.


  


Man har i den nye udgave også fundet plads til en ny klasse, nemlig den kampklædte Crusader, som med sit store skjold og hammer uddeler tørre tæsk, samtidig med, at han kan modtage en del og dermed udfylde en klassisk Tank-rolle i co-op play..Spillet er med et klassisk “3D topview” og styringen er god og præcis. Ens controller giver dig til enhver tid adgang til 6 af dine spells/skills, samt diverse potions. Hvis man ønsker at skifte disse, så får man ved et hurtigt tryk på henholdsvis venstre og højre side af touchpadden adgang til end inventory og skillmenu. Dejlig nemt, hurtigt og overskueligt.


Hvis man har spillet Diablo 3 på PS3 eller Xbox360, så kan importere sine figurer over til Next-gen konsollerne, så man ikke skal starte helt forfra med sine figurer.


Diablo 3 kan sagtens spilles alene, men man bør unde sig selv, at prøve det som co-op med op til 3 andre spillere. Det tilføjer spillet en ekstra dimension og det er tit sjovere at spille med en flok venner.

 

Konklusion:Hvis man er fan af de tidligere Diablo spil, så vil man ikke blive skuffet med Diablo 3 ? Ultimate Evil. Diablo 3 giver dig flot grafik, dyster stemning, en helvedes masse monstre at slå ihjel, samt store mængder af loot. Kort sagt en “klassisk” Diablo-oplevelse.

Hvis man tidligere har spillet Diablo 3 på konsollerne, så får man lidt nyt i form af Adventure mode, Paragon points, den nye Crusader klasse, samt et ekstra akt i historien. For Pc-brugere er der ikke meget at komme efter i Ultimate Evil udgivelsen.  


Karakter:


9/10

Annonce:
Forrige artikelRundt er det nye firkantet – når det gælder smarture
Næste artikelLG tæt på plasma TV exit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.