Forside Produkter HiFi & Surround

Trådløse subwoofere fra REL

 


REL Akustik lancerer nu S-serien af trådløse highend subwoofere.


REL Akustik Ltd. har rødder tilbage til 1990, stiftet af Richard Edmund Lord.


Historien bag mærket er den klassiske: Richard utilfreds med de kommercielt tilgængelige subwoofere og satte sig for at bygge noget bedre, og den målsætning har de forfulgt lige siden, under mottoet:


“Do one thing. Do it perfectly”.


Nu er de klar til at gå trådløs på subwoofere til gulvet med den nye S-serie. Dette fortsat med highend for øre.


Den trådløse sender er tilbehør der kan tilkøbes. De kan også bruges på kabel. 


 
Galleri: REL S2, S3 og S4 bagsider


 


 


REL S/2 (wireless)


Importøren forklarer: “Selvom S-2 er den billigste og har det mest kompakte chassis i S-serien, ville det være en fejltagelse at tænke på den som andet end en ægte fuldblods REL sub. Hurtig, melodisk, sjov og usædvanlig dynamisk. S-2 tillader dem med begrænset plads eller kompakte højttalere at nyde fordelene af S-seriens ydeevne.”


“S-2 har en kraftfuld 250W NextGen class D forstærker med en hurtig, let 10″ enhed og matchende 10″ passiv enhed (= samlet større membran-areal) i et omhyggeligt dæmpet kabinet til at producere bas, der er helt ekstraordinær for sådan en beskeden størrelse kabinet. Den nyudviklede aktive 10″ enhed har fået reduceret den bevægelige masse med 15 %, hvilket gør den ekstrem hurtig i forhold til konkurrenterne i denne prisklasse.”


Mål: B x H x D: 349 x 360 x 425,5 mm
Vægt: 18,1 kg
Farve: sort el. hvid piano lak
Pris kr. 9.950,-


 


REL S/3 (Wireless)


Importøren forklarer: “S-3 stammer fra flagskibet S-5 og byder på et mere kompakt fodaftryk og meget af S-5 ydeevnen til brug med enten lidt mindre systemer eller værelser, der ikke kan håndtere magt og performance af S-5. Kvaliteten er lig S-5, med næsten samme magt og overlegne ydelse.”


“S-3´s 10” enhed indeholder en helt ny legering “kegle struktur”, der hæver S-serien til et niveau, der overstiger Rel´s referenceprodukter for kun et par år siden. Ved at reducere bevægende masse har REL´s tekniske team været i stand til at producere langt mere fart end i tidligere designs.
I bunden er der monteret en 10″ carbon enhed, der sammen med den aktive 10″ enhed leverer et output svarende til én 15″ enhed.”


“S-3 er udstyret med en NexGen 400W class D forstærker og kan sammen med Transmitteren (ekstra udstyr) anvendes trådløs.”


Mål: B x H x D: 406 x 424 x 463,5 mm
Vægt: 27,85 kg
Farve: sort el. hvid piano lak
Pris kr. 12.950,-


 


REL S/5


Importøren forklarer: “S-5 overstiger mandatet til mid-level modeller og går over i ægte reference kvalitet. S-5 producerer exceptionelt lav bas med enorm impact og hastighed. Selv instrumenter der er vanskelige at gengive såsom orgler behandles uden tab.”


“Highend 2-kanals systemer og tilsvarende Home Theater systemer udgør en perfekt parring til S-5. Mellem til store rum er passende. Scale er meget stor, hastigheden er usædvanlig, attack og “slam” er enestående.”


“S-5 deler mange kvaliteter med S-3, men anvender en 12″ aktiv enhed og en 12 ” passiv enhed. Desuden er den bestykket med en 550W NexGen Class D forstærker. Den går ned til 20 Hz (-6 dB).”


Mål: B x H x D: 444,5 x 455,5 x 507 mm
Vægt: 31,6 kg
Farve: sort el. hvid piano lak
Pris kr. 15.950,-


  


REL Longbow Transmitter


REL Longbow kan overføre signalet trådløst op til ca. 14m. Dette i 24-bit/48Khz, med lav latency (lille forsinkelse).


Pris kr. 1.995,-


 


Tilgængelighed


Importør og forhandler: Radioactiv

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.