Forside Nyheder

Amazon ville købe HTC


Taiwanesiske HTC kunne have været kommet på amerikanske hænder.


Amazon havde angiveligt tilbudt at købe HTC, da det stod klart, at det ikke blev dem, der skulle lave Amazons Fire Phone (bill.). Det skriver websitet The Information.


HTC var Amazons første valg til at producere Fire Phone, og angiveligt kom en aftale faktisk på plads, men det store, amerikanske teleselskab AT&T kom i vejen. De ville nemlig have Fire Phone eksklusivt i en startperiode, og i HTC?aftalen stod det klart, at HTC også selv kunne sælge telefonen.


For at redde aftalen satte Amazon alt på sort, og tilbød simpelthen at gøre HTC til en del af Amazon, hvilket jo ville løse problemet. Men det ville HTC ikke, en beslutning, der tilsyneladende var påvirket af HTCs bestyrelsesforkvinde, Cher Wang, der generelt helst vil have, at HTC fortsætter som en uafhængig virksomhed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.