Forside Nyheder

Antennelaug tager hul på billigere internet

Danmarks 3. største antenneforening satser nu på hurtigt internet til små priser, men går med små skridt.

Glentevejs Antennelaug i Odense tager nu små skridt mod billigere internet og højere hastigheder, som introduceres til næste år for de første husstande i lauget.

Annonce:

De nye hastigheder og priser er:

  • 50/10 M/bit for 99,-
  • 100/20 M/bit for 199,-

“En 50/10 M/bit forbindelse til 99,- og en 100/20 M/bit forbindelse til 199,-, kan alle være med på”, fortæller formanden for Glentevejs Antennelaug, og fortsætter:

“Vi sænker internetpriserne og hæver samtidigt hastighederne, fordi vi kan. Hos os er der, i modsætning til kommercielle internetudbydere, ingen aktionærkreds, der skal have et afkast. Derfor kan vi give internet til vores medlemmer og til de antenneforeninger, der samarbejder med os, til en hidtil uset lav pris”.

Antenneforeninger, der er fuldt associeret medlem af Glentevejs Antennelaug, vil også få prisnedsættelsen og hastighedsforøgelsen.

Glenten, som de også kalder sig, er danmarks 3. største antenneforening med ca. 30.000 tilsluttede husstande.

Men grundet en kontrakt med Stofa er det kun 4-5000 hustande der får det nye tilbud fra januar 2015. Den øvrige del af lauget må vente til aftalen med Stofa udløber med udgangen af 2016.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.