Forside Nyheder

Apple arbejder “døgnet rundt” på iOS 8.0.2


Efter et par dage med armene i vejret er det pludselig ikke let at være Apple.


Hen over weekenden solgte Apple 10 mio. eksemplarer af de nye iPhone-modeller, hvilket er en ny rekord, og noget, firmaet naturligvis er stolt af.


Men så begyndte tingene at gå galt. Først med nyheden om, at iPhone 6 Plus kan blive bøjet skæv ved blot helt almindelig brug, et fænomen, som hurtigt fik navnet Bendgate.


Derefter blev tingene kun endnu værre. Onsdag udsendtes opdateringen iOS 8.0.1 som lidt af en overraskelse. Problemet var bare, at opdateringen satte Touch ID ud af funktion, og gjorde telefonen ude af stand til at modtage et antennesignal.


Apple responderede på den første udfordring ved at lade folk, hvis iPhones er blevet bøjet, få dem byttet.


Nu har de så også reageret på opdaterings-problemet. Ifølge flere medier henviser Apple til dette link, og man kan få rullet sin iOS-version tilbage til 8.0. En talsmand fra firmaet siger endvidere, at Apple ?arbejder døgnet rundt? med at forberede version 8.0.2, der skulle løse problemet.


Den vil ifølge talsmanden blive sendt ud så snart den er klar, hvilket vil være ? inden for de næste få dage?.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.